24 Mart 2012 Cumartesi

keşke diyorum çok..

sevgili ablam doğmuş yarın. iyi ki doğmuş da  öğrenmişim ondan çok şey. nefretin kendini, yalnızlığı, vazgeçmeyi, hırsın allahını. kalp çalmayı. şeytan tüyünden şeytanın kendisine doğru yolları. bu tür tehlikeler hayatta bireysel başarıyı getiriyor galiba. allak bullak kafalarda harika yerleri göremiyorum sevgili ablamdaki.okursa ebemi sikebilir bunları. UCUZ çıkarımlar yapıyorum ama ben. o yüzden benim ucuz oldduğum kadar bunlara inanmamak ve desteklememek gerekiyor.

ömür gidiyor be oğlum, bir senenin lafı mı olur?
 
herneyse, yine mutsuzum. palyaçoları çok sever pınar, kaç zamandır doğumgününde palyaço kıyafeti ile karşısına çıkmak hayalindeydim.
bütün hayallerimde olduğu gibi bu hayalimi de yarım yamalak gerçekleşiyor. artık başkası için kurduğum hayaller bile gerçekleşmiyor ve ben de öyle olmasına izin veriyorum.iğrençleşiyorum daha da saçmalıyorum. paranı amına koyim ya. bu evin de amına koydular. bereketini de kaçırdılar. ne cenabet ev oldu.gelmesin kimse.pınarın yapmaya çalışıp götünde patlayan anahtarı başkalarına vermek falan benim de burda misafir olduğumu hatta gitmem gerektiğini hatırlatıyor sürekli.

gidince ne olacak yaa
istanbula gidip ruhu orospu şehrin ruhunu kendime geçirmektense, gidip boğaz köprüsünde intihar etmektense  okyanusta ölürüm.uzaklarda.okyanusun tuzlu suyundan  spagetti yaptıktan, şarapla yedikten hemen sonra doyumsuzca dibi de gördükten hemen sonra.yok arkadaş öyle düzen.öyle gelecek.neyse ehliyet sınavını da geçtim artık.olaylar olaylar. bazı şeylerin farkındayken, hala saçmasapan şeylerle uğraşıyor olmak engel sadece hayattan zevk almaya laaaaaaaaaaaanet olsası

Hiç yorum yok: