3 Haziran 2019 Pazartesi

yaradılış, var oluş sorgulamaları, var olduğuna inanmak,olduğun gibi kabul edilmek ve sevilmek.

sevildiğini hissetmek koşulsuzca, böyle bir yerde mümkün oldu benim için. Sevdim, sevildim.
Şu yer taşlarına aşık oldum en çok. Bu yazıyı tamamlayalım diye çok uğraştım sanırım. Alışmak bu topraklara çok zaman aldı sanırım ama çok sevdim be. Ne de olsa her şey burada başladı. Ayaklarım çok daha sağlam basıyor artık yere.
Ben abartmayı da seven insanım. Eski cümlelere bakın, öyle ....Ki diye anlatasım gelir hep. Bazen öyle çok konuşuyorum ki. Ben konuşunca yorulanlar oluyor. Daha çok kelimeyle anlatırsam daha çok anlayacaklar gibi geliyor bazen, ikircikli bir meslek hastalığı sanırım. Olsun. Kendimi acımasızca yargılamadan sevmem de zaman aldı, oluyor bi şekilde. 
Yine dünyanın bi ucundan, başka bi ucundan, Anadolu'nun bir toprağından yazıyorum. Kalbim küt küt atıyor, içimde hep güzel şeyler olacağına dair olan heyecandan var. Güzel rüyalar görüyorum burada uyandığım ilk sabahta. Güzellikten bahsederken bile gözüm yaşarıyor. 
İyi, kötü, dengeli, dengesiz, hareketli, zor, uzun, acele, dingin onlarca gün geçti bu sene başladığından beri. Hepsi geçti. Acelesiz günlerin biri bugün de, yollarda, yemyeşil bir peri masalında geçen dingin bir gün. 

Hiç yorum yok: